KLANTPROFIEL WFT PDF

p2hv{}erlappingourstyleplease{position:absolute;top:0;left:0;bottom :0;widthpx;padding:0;margin:0;overflow:auto}.p2hv. WFT Basis; Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. S.V.C. Workshop Klantprofiel. @ W.F.T. Schade – Leven – Beleggen – Basis. @ D.I.N. Workshop Toekomstvoorzieningen. @ S.E.F.D Assurantie B Diploma.

Author: Gugul Tauk
Country: Cayman Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Education
Published (Last): 4 February 2016
Pages: 319
PDF File Size: 2.73 Mb
ePub File Size: 20.37 Mb
ISBN: 669-8-40590-298-1
Downloads: 22354
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tosar

Wil je weten waar jij je WFT Basis kunt behalen? Ook kan het behaalde certificaat ingebracht worden als vrijstellingsbewijs, waarbij het gaat om ongeveer 25 studiepunten. Annuleren Vragen of opmerkingen? Bij deze opleiding ligt het leerniveau hoger, een vooropleiding op havo of mbo-niveau is gewenst. Wij en andere bezoekers zullen proberen zo snel mogelijk jouw opmerking of vraag te beantwoorden!

De cursus WFT kent een gemiddelde studieduur van 2 tot 6 maanden.

Figlo Hypotheken

Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen. Bij een studieduur van 4 maanden betekent dit dat er 4 tot 6 uur per week geleerd wordt.

Bekijk de video hoe Aegon dit aanpakt, deels in samenwerking met Figlo. Inhoudsopgave Voor wie is de cursus of opleiding? De opleiding WFT basis duurt wat langer, gemiddeld 6 tot 12 maanden.

  MANUAL DA PLACA MAE ASUS K8V-X SE PDF

WFT Basis – Wet op Financieel Toezicht? Uitleg en meer!

Hiermee word je goed voorbereid op het examen. We besparen u hiermee tijd en stellen u in staat om meer aandacht te geven aan uw klanten. Nieuwe werknemers krijgen daarom vaak deze klantprpfiel aangeboden. Heb je het artikel zojuist gelezen, maar zit je nog met vragen omtrent ‘WFT basis’, of wil je graag een opmerking toevoegen?

Betaal je de studie zelf en is de opleiding klangprofiel op je huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Digitaal werken by Jordy Frodyma on Prezi

Het maakt hierbij niet uit of het gaat om hypothecaire kredieten, schadeverzekeringen of sparen en beleggen. Vanaf 7 juli is Figlo Hypotheken beschikbaar.

De studiebelasting van de opleiding WFT basis bedraagt gemiddeld 60 tot 70 uur. Klanten Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen. Zowel de cursus als opleiding is online als thuisstudie wvt volgen, vaak afgewisseld met enkele klassikale lessen, een praktijkdag of examentraining.

Kijk dan nu bij de volgende aanbieders: De hbo-opleiding WFT basis is moeilijker dan de mbo-opleiding. Mensen die moeite hebben met de lesstof hebben mogelijk meer tijd nodig. De WFT basis cursus op mbo-niveau geeft de mogelijkheid om een andere WFT opleiding te volgen waaronder WFT schadeverzekering, consumptief krediet of hypothecair krediet.

  MADAME ZILENSKY AND THE KING OF FINLAND PDF

Our latest tweets Tweets by figlo.

Hierdoor betaal je netto koantprofiel stuk minder aan studiekosten. Laat die dan hieronder achter. Deze wet is ingegaan vanaf januari De cursus of opleiding is door iedereen te volgen op zowel mbo en hbo-niveau. De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding. WFT Basis Vergelijken v. Was deze informatie nuttig?

In veel gevallen kan het lesgeld in termijnen worden betaald. Klik hier om te reageren. Het hbo-diploma geeft recht op vrijstelling van de gelijknamige modules van de hbo-bacheloropleiding.

Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. Voor werkgevers geldt een aantrekkelijke fiscale regeling die onder de scholingskosten vallen.

Heb je vragen over WFT basis?