INDRAGOSTESTE TE DE TINE PDF

HighlightDelete; Add Note. Share Quote. Currently Reading: Indragosteste-te de Tine. Previous Page. Next Page. Indragosteste-te de Tine. This document failed. Femeie, indragosteste-te de tine!, The Sound Club, Hector nr. 2 – BASTION TIMISOARA, Timisoara, Romania. Fri Oct 07 at pm, Un. Check out Indragosteste-Te De Mine by Asu on Amazon Music. Stream ad-free or From the Album M-Am Indragostit De Tine Tare. November 2,

Author: Tojazshura Moogukus
Country: Jordan
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 9 April 2017
Pages: 147
PDF File Size: 9.34 Mb
ePub File Size: 2.44 Mb
ISBN: 265-8-93166-987-5
Downloads: 2874
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shar

October 28, By: Mergi spre vest, primesti palme si rest, Dai ce esti, dai ce ai si ce n-ai, catre est, Urci spre sud secetos, ramai palid si orb, Catre nord, catre nord, te ucide clont corb.

Indragosteste-Te De Mine by Asu on Amazon Music –

Om atent, argument, indragostexte potent, om absent, Cauta rost unde poti, cand apari si dispari, Om negat, om din mare si vant, om torment, Tu spargi cerul cand cazi, sorbi furtuna cand sari. Du-te iute spre locul cu pierduta plecare, primire, Altfel altul te pleaca in vis sterp, sau in inima ta, Daca sapi adanc gasesti renegata, ne traita iubire, Daca praf rascolesti cand aspiri, esti in urma ta. In eternul secundei, tu lacom naiv, te vrei, Speri sa fi viu si proaspat, cand finalul te ia, Ori eternul preferi si ramai fara fruct, fara ei, Lasa omul de carne si sange sa fie in oglinda ta.

Totul e doar vibrare, contur, o imagine sparta, In fragmente de sens, cu nonsens de otel cercuit, Tu re sunetul prim, esti divina de viata comanda, Om sa fie acum! September 05, By: Despre sunetul asta, despre numele asta, despre afectul asta, S-a gandit, s-a vorbit, s-a simtit, s-a suferit mult, foarte mult, Dragostea a fost comaparata cu pamantul, muntele, marea, Fulgerul, tunetul, avalansa, furtuna, ori metafore mai blande, Precum copacii, florile, pasarile, norii, lacul, cerul, izvorul, Fiecare dupa propria masura, intensitate, durata a trairii.

Toti oamenii au iubit cel putin odata si stiu cum e, Da nu toti stiu sa spuna poetic ce si cum se intampla, De fapt pe adevaratii indragostiti nici nu ii intereseaza. Dragostea reala cuprinde ce, cat si mai ales cum simti, Vorbele sunt capricii care o ucid mai degraba decat mentin. Se mai poate spune ceva nou despre dragoste? Se poate, oricand se poate indrxgosteste, cu putina imaginatie, Iar dragostea e un sentiment infinit, cum spun indragostitii, In consecinta numai o infinitate de fraze o pot surprinde.

Hai sa cautam niste cuvinte inca nespuse, Despre dragostea infinita, veche de milenii, mereu tanara si ferice. Cand mesteci ceva foarte bun, simti o placere intensa, Care n-ai vrea sa se mai termine, e prea bine, Nasul si limba sunt super indragostiti de bucatele divine, Ele daruie cele mai dulci, acre, amare, sau combinate delicii, Iar tu esti in extaz, ai vrea ca indragostirea limbii nu se mai termine. Din nefericire odata trecute de granita instrumentelor savorii, Incantatoarele, fericitoarele bucate, nu mai au nici un gust, Si trebuie sa bagi altele, si altele pentru a mentine iubirea, Dar burta, rezervorul unde ajunge dragostea inghitita, Are un volum nidragosteste, de unde nevoia de pauza, cand mirajul time, Dar ramane amintirea care te indreapta spre iubirea rumegat.

Ei bine dragostea adevarata e tot un fel de hrana, dar a zeilor, Si ea se gusta, musca, mesteca, dar nu se inghite niciodata. Gata, s-a terminat, nu mai vreau sa fiu al tau, Nu mai vreau sa fiu rumegat sufleteste ca un animal de alt animal. Cauta-ti alt partener dispus sa iti stea pe limba suflet, Eu nu te mai vreau, pentru mine nu mai ai nici un gust, Fa altceva, fi altcineva, eu nu te mai suport, Nu vreau sa te mai vad, aud, ating, miros, simt.

Un alt fel de memorii

Du-te indragosteste-te de alt ceva, cauta in alta parte, Clateste-ti gura sentiment si in loc sa fii dragostea, Deschide gura mintii, iubeste dragostea de intelect, Savureaza subtilitatile rationamentului, argumentului, Ramai indragostit, dar fa-te filoooo—-zoooffff….

September 03, By: Undeva intre privire si imagine te afli tu, Undeva intre gest si obiect, actionezi tu, Undeva intre cuvant si realitate, te implici tu, Undeva intre curaj si frica esti fixat tu, Undeva intre dorinta si speranta oscilezi tu. Undeva intre act si emotie se afla asteptarea ta, Intre indragostestr si confuzie, se afla mintea ta, Intre docilitate si demnitate, Intre adevar si minciuna, se afla calitatea ta, Intre ce esti si ce poti fii, se afla viitorul tau.

August 31, By: Un individ imatur dupa ce a citit cateva carti ezoterice, nu a inteles ceva din ele, a hotarat sa caute un maestru sa il lamureasca. Pe vremea lui inca erau maestri ai intelepciunii, izvoare de invatatura si salvare a sufletului.

A ales cel mai indraggosteste maestru a mers mult pana la el, dar pana la urma fericit, a ajuns. Dupa cateva zile de asteptare a fost primit. Aspectul maestrului l-a socat pe omul nostru. Era inalt si gras, extrem de masiv, cu o privire lacoma, porcina, grea, dispretuitoare, dar si adanc isteata, nu degeaba era mare maestru.

  DESPOLARIZACION Y REPOLARIZACION PDF

Foarte multi mint, insultafura, se lupta intre ei pentru placeri minore, nu au deloc tendinta cinstei, puritatii, generozitatii, respectului, retinerii de la rau… -Asculta ma nerodule, sa nu zic mai rau, crezi ca exista un creator sau lumea e de capul indragosteeste, facuta de materia inconstienta, care face totul fara sa aiba habar cum, fapt logic imposibil? Cred ca exista, sigur ca exista, dde toate cartile intelepte, se inrragosteste ca exista.

La fel despre lene, incompetenta, violenta si ale calitati de toata stima. Tot ce pare rau in om, e factor implicant, energizant, pune indivizii in miscare, ii impinge tot timpul sa vrea ceva, sa faca ceva, sa lupte pentru ce vor ei sa aiba, iar munca si lupta asta trebuie sa fie diversa, intensa, continua, imprevizibila, sa distreze cumva si oamenii si pe creator.

August 30, By: Iata o melodie foarte trista, Veche de decenii, secole, milenii, Acoperind o emotie anterioara sunetului. Tu esti nefericit, sau mi se pare? Ia stai langa o casuta a furnicilor, Priveste cum lucreaza fara odihna, Fiecare cu o pietricica in gura cand iese din casa, Cu o frunza sau altceva cand intra. Nu par, nu au timp, nu au conditii… Ia si tu o pietricica intre dinti, Sau ye poti ia un bolovan, Cum a facut un mare orator grec, Si plimba-te de colo pana colo, Declamand tirade eroice, Atent sa nu il inghiti ori scapi, Mai esti nefericit??????!!!!!!!

Nu evidentacum esti conectat, Adica esti fe-fericit, esti cuplat. Toti nefericitii cauta un cuplaj afectiv, Vor sa isi schimbe culoarea singuratatii, Dar nu gasesc partenerul cu nuanta dorita. Daca ar stii ei ce simplu este, Ar plange, ar rade, dar ar uita de nefer. Apropie-te de un stup in plina productie, Uite cat de ocupate sunt albinele Ca si furnicile si ele cara ceva in stup, De fapt cara ceva ce va fericii pe multi, Ele vor pregatii dulceata miraculoasa a …. Orice nefericire unsa cu miere, Se face dulce, se indragostesye dorita, se face fericita.

Soarele arunca peste tot sageti, Din ele cresc flori, fructe, ciuperci, copaci, Muste, tigri, lei, rinoceri, delfini si rechini, Dar mai ales rasar oameni de toate felurile, Unii fericiti, altii savurand ne fericirea. Soarele e creatorul omului si trairilor lui, Poate fi el soarele feri, nefericit? Nu, nu poate fii, nu e in firea solara, Astea sunt trasaturi ale dependentei, Te leaga de ceva, de cineva, de un OFF!!!

Nu poti fi simultan si facator ye facut, Fer-nefer-icitul e facut, este opera vie, El depinde de alte personaje facute, Bagate in mintea si inima lui de autor, Dar ele nu vor sa stea acolo, Vor sa fie libere sa isi aleaga singure Inima libertate sau mintea inchisoare. Ia incearca sa iesi din cusca opera, Incearca sa iti fi tie scenariu, sa fii autorul, Dintr-odata nu mai esti nefer… Dar indragostesste opusul, mai ales nu esti opusul, Legatura gand-inima nu te mai complexeaza, Ti se pare o slabiciune ridicola, Pe care o accepta numai opera Om Incapabil sa se scrie-des-crie el insusi, Sa fie opera si Creatorul operei.

Vezi ce simplul e, ce super simplu!!! Doar fa schimb de locuri cu cel ce te face!!! August 26, By: Trag de raza pana narui Steaua ce-I de ea legata, Scot un ochi apoi il darui Orbului ce-am fost odata. Dau din aripi pana satur Pasarea de zbor flamanda, Cu o mana intorc cerul Si ma privesc in oglinda. Din uitare fac o punte Catre gand de mult plecat, Din ecouri tes iertarea Celui de timp condamnat.

August 17, By: Orice ai privii, trebuie sa privesti, Orice ai vedea, trebuie sa vezi, Orice ai asculta, trebuie sa asculti, Oriunde ai merge, trebuie sa mergi, Oriunde ai pleca, trebuie sa pleci, Oriunde ai ajunge, trebuie sa ajungi, Orice ai cauta, esti obligat sa te tte, Orice ai gasii, pe tine te gasesti si posezi, Orice ai pierde din tine, trebuie sa pierzi, Orice si oricat ai castiga, castigul e un risc, Orice ai irosii din ce ai, trebuie sa irosesti, Orice ai face, trebuie sa faci ceva, Orice ai gandii, trebuie sa gandesti, Orice si oricum ai simtii, trebuie sa simti, Orice ai vrea sau refuza, trebuie sa vrei si refuzi, Orice ai crede, trebuie sa crezi in ceva, in cineva, Orice ai stii, trebuie sa stii, sa fii ce stii, Orice si oricine esti, trebuie sa fii OM!!!

August 11, By: Pleaca invers, departe, cat poti de departe, Intinde-te sageata, aseaza-te in arcul timpului, Incordeaza-l si arunca-te catre aici si acum, Fii prima celula, prima fiinta care simte si misca, Fii prima receptare si acceptare a prezentei, Prima perceptie si explorare a contingentei, Prima pofta, prima desperata cautare a satietatii, Fii primul fir de iarba, prima floare, primul miros, Fii prima insecta, prima pasare, prima taratoare, Prin nisipul umed, galben auriu, al promisiunii.

  EPIPHENOMENAL QUALIA PDF

Fii primul copac, primul fruct, prima maimuta, Primul inceput de intrebare si primul cuvant, Primul urlet de frica, de alarma, de chemare, Prima dragoste, prima uimire, prima impreunare, Fii si Prima ura, prima repulsie, prima impotrivire, Fii nevinovata pedeapsa a vietii care te vrea, Fii ne iertatoarea rasplata a mortii care te ia, Fii acei ce pot fii si cel ce nu crede ca poate fii, Fii totul, toti si toate, fara tine nimic nu exista….

August 10, By: Cateodata ma ridic adanc, privind inainte, Cu umbra cerului cazuta pe genele la panda, esti inca prezent disparutule, nu ai fugit dincolo, dar si plecat, raman aici sunetele curse din tine. August 02, By: Cei doi au venit sa lupte, sa spele cu sange onoarea patata. Va fi o lupta pe viata si pe moarte!. Pe teren unul din ei este mult mai abil si puternic. Il raneste cu dezinvoltura pe adversar la mana cu care tine sabia, la piciorul din fata, mici intepaturi in corp, o crestatura pe fata dar nimic mortal.

Pana la urma arbitrii opresc lupta, cei doi luptatori se saluta si se despart. Odata ajuns acasa cel invins se gandeste la desfasurarea luptei, la ranile lui umilitoare si isi da seama ca a fost inca odata insultat de adversar. Sufocat de furie si amaraciune hotaraste sa isi ia viata. Se scoala cu dificultate din pat, merge si ia sabia de pe un scaunisi dezgoleste pantecele si baga sabia, apoi o misca in toate partile, sa fie sigur ca va muri.

Se umple de sange peste tot, iar durerile sunt cumplite.

Indragosteste-Te De Mine, a song by Asu on Spotify

Ajuns in iad e intrebat? Eti mazgalit de rosu peste tot. Nici sa mori curat nu stii. Suparat mortul inviat replica: Dupa un moment de gandire invinsul isi da seama ca diavolul are dreptate, -Si ce e de facut? Dupa trecerea prin pedeapsa mortul reincarnat se trezeste tot in tara lui. Isi reia viata si de la o varsta frageda se dedica luptei.

Invata sa manuiasca se si alte arme xe o precizie si rapiditate diabolica. In sala de antrenament, in lupta cu indrafosteste sau instructorii ii putea intepa pe toti unde dorea. Il batea si pe maestru de cate ori se luptau Uimit de neumana lui indemanare intr-o zi maestrul ii spune: Gata, nu mai stim ce sa te invatam, acum esti mai bun ca noi. Gandindu-se ce sa faca acum ca stie sa lupte, Increzator in el, omul nostru isi aduce aminte de vechea umilinta si vrea si el sa umileasca pe altul, sa isi spele in totalitate rusinea.

Pana la urma super luptatorul in lipsa de adversari si satul si de monotonia controlului armelor, se face predicator. Acum predica pacea si iubirea intre toti oamenii, devine celebru, are milioane de urmaritori si adoratori.

Intre timp in alta parte a tarii se ridicase alt dee predicator, cu dde opusa, catre ura si conflict Acesta spunea ca lumea e rea, corupta, pacatoasa si trebuie distrusa.

Adeptii lui urmand calea urii si uciderii, se raspandesc peste tot ducand cu ei valuri de violenta, distrugeri, nenorociri si de suferinta. Inevitabil admiratorii si devotii predicatorului iubirii intra in disputa, apoi in lupta deschisa cu ceilalti, invragosteste lupta e cumplita, cu zeci de mii de morti. Predicatorul urii e incantat de macel, iar cel al iubirii ingrozit dar si furios. Isi da seama ca oamenii se omoara unii pe altii la scara enorma, mai mult din invidie, prostie, rautate, supunere, decat din aroganta, orgoliu, onoare.

Hotaraste sa provoace la lupta pe cel rau, iar acesta, si el mare luptator, primeste provocarea. In lupta cei doi isi arata intreaga arta a atacului si apararii, iar spectatorii sunt uimiti, coplesiti de ce vad.

Pana la urma luptatorul pacii, mai abil, mai puternic, vrea sa puna capat luptei, dar cum? Isi aduce aminte cum a fost el invins si umilit si incepe sa faca rani minore celuilalt. Dar rapid isi da indragostedte ca gresete. Daca va umili si el adversarul prin superioritate dar nu il va omora, va sadi in el o ura fara leac,va intari in el inclinatia spre distrugere.

Hotaraste sa il raneasca grav, sa il faca incapabil de lupta, dar nu vrea sa il omoare, ar fi fost impotriva firii sale. Fulgerator ii baga sabia in piept exact atat cat sa indgagosteste culce la pamant.

Ranitul e luat de asistenti si dus acasa spre ingrijire.