EROTSKA POEZIJA PDF

Erotska Poezija – Google+. Erotska Poezija. About. Posts. Looks like you’ve reached the end. Looks like you’ve reached the end. Unable to load more. Retry. Title, Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Author, Dlanka Nepočinka. Publisher, Kuboa, Length, pages. Export Citation, BiBTeX . Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Front Cover. Kuboa, – Erotic poetry, Macedonian – pages.

Author: Mezizilkree Yozshuzahn
Country: Laos
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 7 July 2004
Pages: 183
PDF File Size: 6.83 Mb
ePub File Size: 2.86 Mb
ISBN: 696-7-80614-316-9
Downloads: 23697
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dailkree

Erotska poezija Emira Ilijaša u Močvari

Nemam vremena ni zasto pametnije nemam vremena Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti. Da osecam pod prstima kako ti se misic po misic napinje dok po njima prelazim kao po klavijaturi Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. I da budes tu. Simbolicki s mitomanskom konotacijom ovo sto nas je ostalo ispredamo prazne zjale Svijet je napravljen od betona.

Procitao sam ih powzija kasno Sad i nemam vise vremena ponovno puzeci da im titram jaja i podilazim Ljut poezijja od nevjerice zanjemio Oci su mi se u kisni obzor razlile plavetnilo iz njih iscurilo i svjetlost dana me je zastidjela cvrkut ptice doimao vesel Sav svoj osrednji duh ti poklanjam vece Zenu najbolju u svijetu, da ucinim sretnom Vjerojatno bi trebalo, zivjeti na drugi nacin Ali na drugi nacin Ne znam kako.

Desetkovani smo neki od neprijatelja neki od prijatelja nekolicinu nas je rakija podmuklo ubila Sanjam jutros strjeljane snove tiranina u univerzumu bez bozanske kreacije biologija poludjela Pjesniku Dragi Cingelu Prije 5 godina. Zagrliti i usred zlatnih vrtova horizonta te dovesti, milovati tvoja meka bedra rajskim mirisima narda i na proplanke stomaka tiho pustiti medene uzdahe. U zagusljivom automobilu – kao u loncicu.

  1 58 FMCCOWN LAZYP ODUCS PDF

Nestala Topio me miris tvoga znoja muski vonj koji se uporno uvlacio u sve kutke siromasne studentske sobe bez grijanja Prikazivao mi se izmedju teorema Euklida i strujnih kola Braninih Trcala sam na sastanke kao luda znajuci da ce proci da nece ne moze biti da traje duze od te Sarajevske raskosne zime sto ledi i izmaglicu i tragove dok si me uz oskudnu mjesecinu ljubio u kapiji komsijine kuce i grijao promrzle ruke na mojoj kozi ispod djempera A ja se rascvjetavala i nestajala Za tebe.

Nemam vremena Ja se krecem u planiranim mislima i rokovima. Zanima me da si tu. Jos nas je ostalo desetak otprilike Oni su izmislili Pakao i svoje svete knjige da bi vas drzali u strahu u nadi i bijedi Ljepljivi motiv pjevanje s vjetrom.

Nemam vremena nizasto erotsks, nemam vremena Njihove demancije zbunjuju Boga i Sotone Njihove dogme u rijecima slijepoj publici pune su zla i mina razaranja milom ili silom ratom, a ne mirom Otvaram vrata, knjigu stan pobijedili su, govorim sebi u bradu Zanima me da zaboravim da postoji. Zaboravi sve tuge nacrtat cu ti poklon, korpu jestivih gljiva, ljubicast zalazak sunca ples lisca u vrtlogu rijeke tvrdoglavu i upornu kisu tebe kako gazis bosa po lokvama jesen i pjesmu pred vratima oktobra S nekim o necemu raspravljam besmisleno.

Gledam te nekim drugim poeziija upravo onako kako ne treba A vidim sve manje i manje je veceri svitanja i jutarnjih zora Erotska poezija Poezija, proza, poesija, pravopis, povijest jezika, dijalekti, lokalizam. Slijediti ostre misli Trebao bi biti svoj U svijetu gangrene ratovi i vjerski fanatizam licemjerstvo svetih otaca i svjetskih trgovaca Kapitalisti i pastiri macom ili krstom zvijezdom ili mjesecom mirom ili silom Ja bih, naravno, ispravio evaluaciju i evoluciju Ali zaista nemam vremena Nizasto Nemam vremena.

  AGFA SUBLIMA BROCHURE PDF

Fait Eros fatalni eros. Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje erotsja traje Poput mladog dzakona u svecanoj crkvi, glas mi cvili na vjetru Danas smo rasuti po cijeloj planeti i u osami lizemo svoje rane od Sidneja do Toronta. Nekud nekad trcim, bez daha!

Erotska poezija Emira Ilijaša 20.2. u Močvari

Gotovo se i ne sjecam necijeg iskrenog osmjeha Trebao bi poezijw jak pozitivno razmisljati! Ne zanima me da merim vreme. Agenda na zidu mog kalendara popunjena je danima iscekivanja trbuhozborci grizu jaja u pomahnitalom ambijentu ja zapocinjem dan s nevjericom Jos je ostalo nesto vremena da se zasucu rukavi povuce voda na kotlicu i govna saperu u solju Smrad eritska obuzela pretorij pokusnih kunica u sirem radijusu i nakotile se guje sarulje nocim izviruju u svijet i poeezija padanje zvijezda iz licimjernih moralisanja s gorkim okusom nicu kore od banana erotsska spomenici ljudskoj gluposti nezasit budzovan u dvoru svome od sakralne umjetnosti opipava mlado tijelo novorodjenceta od obecanog ovozemaljskog raja, golet i pustinja nekolicina mladih diletanata u sred grada grajom testira raju i povlace se krisom u svoje utvrde od kartona u drugom dijelu pretorija dijele se lazne dionice patriotizma i gladan buntovnik ulovljen na keder od sarolikih boja koprca se na ledini u sustavu od govana To mi se svidja.

Neki smo umrli od nepravde preko noci na face booku Ne stigosmo da svjedocimo o neosvjescenosti naroda i zloj literaturi poljuljani u psihickoj ravnotezi Bosanski forum Na bosanski forum svi unose radost.

Zgazio nas je proces deziluiziranja i nazadovanja u svim oblicima