COMENTARIU MOROMETII PDF

Aparitia romanului ” Morometii” i 2 comentarii. 6 Apariţia romanului ” Moromeţii” i se datorează Aurorei, pentru că ea este cea care a. Romanul social obiectiv realist postbelic – Morometii – Marin Preda Comedia – O scrisoare pierduta – ale (comentariu). Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat.

Author: Maura Kegal
Country: Estonia
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 18 December 2009
Pages: 241
PDF File Size: 1.96 Mb
ePub File Size: 19.9 Mb
ISBN: 111-1-18566-862-4
Downloads: 47561
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maukus

Cokentariu sa-l pui in rol principal pe H. Da, Salaman, e rezonabil, dar ma gindesc ca pot presupune cum va arata o casa daca vad materialele din care va fi facuta, nu?

Atat spun, uita-te la Nunta Muta si iti vei schimba parerea: Este uluitor cum un regizor de renume poate sa nu inteleaga diferenta dintre doi actori: Glume de doi bani, dictie zero, aceeasi bilbiiala voita pe care o auzim de cel putin 20 de ani, a imbatrinit prost actorasul. Totusi trebuia si V Rebengiuc sa apara in film. Sa mai faci si un film coemntariu care toata lumea il va compara cu primul Daca se face un mix din mai multe scrieri ale lui Preda,s-ar putea sa iasa un lucru bun!

  EUSKALIT 5S PDF

L-au ales pe Malaele pt. L-am vazut intr-un serial tv unde juca rol de tarandar a fost penibilcu tot respectul pt. Nu se potrivea ca Moromete din cauza varstei, dar sigur se gasea un rol pentru el in film.

Treaba lor dar dupa aia sa nu se jeluiasca ca de ce nu merge publicul la cinema.

Poate face Malaele mai mult decit jenantul mos Peleus din Las Fierbinti? Mai apar niste nume usurele gen Paul IpateAndi VasluianuToma Cuzindeci se mizeaza pe publicul de la tvceea ce e o premiza gresita.

Victor Rebengiuc si Luminita Gheorghiu sunt in mare forma actoriceasca si acumdar cine stie ce calcule meschine si-au facut Gulea si Giurgiu.

Aurora Cornu, marea iubire a lui Preda căreia îi datorăm ”Moromeţii” |

Sa-l faca asa cum e cartea, sa ramana faptele istorice cum le-a scris Preda. E un circar de doi bani, nu un actor solid, talentat. Primul, oricand intra in pielea unui personaj de la tara, fara scoala dar inteligent, cu umorul smecher al olteanului- celalalt, un mare actor de cu totul alta factura care nu poate fi credibil inr-un astfel de rol, dimpotriva, morometui crea o reactie de respingere din partea spectatorilor.

  EMAKO BLUE PDF

Morometii 1 este unul mofometii marile romane ale literaturii romana,dar Morometii 2 este un esec, acesta fiind o comanda politica a acelor vremuri. Mai bine nu faceti filmul decit sa il faceti cu Malaele, acest Arsinel 2 al teatrului romanesc.

Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat

Plus ca vorbeste de parca are prune in guranu se coomentariu rdica la nivelul personajului Moromete sau la anvergura lui Rebengiuc. E adevarat ca de la primul morkmetii au trecut ani, o generatie, mai precis, dar buba e ca primul film a fost difuzat destul de des, nu e ca in filmele cu James Bond, unde spectatorii de azi nu au prins varianta cu Roger Moore, de exemplu si nu prea au cu ce compara.

Manole Scarlat, ai idee macar despre ceea ce afirmi? Chiar daca pare gretos pentru cei care au prins comunismul, un cometnariu trebuie sa ramana pentru alte generatii